Paviljoni i letnjikovci

Letnjikovac Konarevo

Paviljon – letnjikovac prečnika 7 m u osnovi. Neobično veliki gabarit za kategoriju letnjikovci, ali izuzetno dobro uklapanje u prostrano dvoriste.Mogucnost izbora delimicnog zatvaranja odredjenih strana kao i zavrsnog pokrivača i nijanse drveta.

Atina lux

Letnjikovac za 6 do 8 osoba Paviljoni – letnjikovci za dvorišta za 6 i 8 osoba. Redizajniran naš dobro poznati letnjikovac.

Ratina Letnjkovac 3×3

Boja drveta – slonova kost i tegola crna daju posebnu eleganciju ovom letnjikovcu.Ovakav letnjikovac može da bude dovoljan za manje druženje, piknik ili opuštanje na otvorenom, ali možete ga prilagoditi i dodati različite elemente kao što su stolovi, stolice, roštilj ili druge sadržaje koji odgovaraju vašim potrebama.

Letnjikovac Puž

Dužina stola i klupa 1.2m, prečnik strukture 2mPredvidjeno za 4 osobe Interesantan dizajn ovog letnjikovca  pruža udoban prostor za opuštanje i uživanje u prirodi, bilo da se koriste za druženje sa prijateljima, čitanje knjige ili jednostavno kao mesto za osamu.Odličan izbor za uređenje izletišta, odmorišta i  vidikovaca.

Letnjikovac Crkveno brdo

Paviljoni su jedno od obeležja Vrnjačke Banje od njenog osnivanja, a upravo jedan od najstarijih paviljona izgrađen je dvatesetih godina prošlog veka na Crkvenom brdu.  Danas se na Crkvenom brdu nalaze dva paviljona levo i desno od Letnje pozornice za koje smo se potrudili da izgledaju što sličnije originalnim.  Kada šetate uređenim stazama po Crkvenom brdu, obavezno svratite do jednog od paviljona, odmorite i napravite fotografiju.