KO SMO MI?

Jela DOM izrađuje drvene kuće, brvnare, dečija igrališta...

Preduzeće Jela DOM d.o.o. postoji tri decenije i bavi se projektovanjem, proizvodnjom i montažom drvenih kuća, dečijih igrališta na otvorenom i parkovskog mobilijara.

Od svog osnivanja proizvela je i plasirala na domaće i inostrano tržište nekoliko stotina drvenih objekata različite namene. Uz pomoć savreme opreme uspeli smo da maksimalno skratimo put od idejnog rešenja do izrade objekata vrhunskog kvaliteta i dizajna.

JELADOM je apsolutni lider na Balkanu u proizvodnji drvenih kuća u block house sistemu. Posebnu pažnju smo posvetili opremi za dečija igrališta na otvorenom prostoru. Zahvaljujući izuzetnom kvalitetu i pristupačnim cenama opremili smo desetine vrtića i parkova širom Srbije i Crne Gore.

Da bi odgovorili zahtevima tržišta u proizvodni program smo uvrstili i kompletan program parkovskog mobilijara.

Naša vizija je da budemo sinonim za preduzeće koje postavlja više standarde u oblasti drvene gradnje i opremanja otvorenih površina za igru dece. Stečenu poziciju ćemo poboljšavati stanim prisustvom na domaćemm i inostranom tržištu prmenom novih materijala i tehnologija.

Preduzeće JELA DOM doo ima uvedene sisteme ISO 9001, ISO 14001 I OHSAS 18001.

 
 
 
 
 
JelaDOM O nama

EKOLOŠKI MATERIJALI

NASTAVLJAMO DA PROIZVODIMO KVALITETNE DRVENE PROIZVODE

Drvo je samo po sebi ekološki materijal, ali su i svi ostali pomoćni materijali ugrađeni u naše proizvode takođe ekološki ispravni